تاریخ انتشار : جمعه 12 مهر 1398 - 20:04
کد خبر : 46714

جمشید رسایی نامزد احتمالی انتخابات مجلس

جمشید رسایی نامزد احتمالی انتخابات مجلس

جارستان:با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی ، ترکیب نامزدهای این انتخابات تاحدی مشخص شده است . برخلاف جریان اصولگرایی که تقریبا از ۴سال پیش نامزدهای اصلی و بعضا تکراری خود را مشخص کرده و با طیب خاطر و بدون کمترین دغدغه از رد صلاحیت ، جملگی در حال اقناع مخاطبین خود و به

جارستان:با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی ، ترکیب نامزدهای این انتخابات تاحدی مشخص شده است . برخلاف جریان اصولگرایی که تقریبا از ۴سال پیش نامزدهای اصلی و بعضا تکراری خود را مشخص کرده و با طیب خاطر و بدون کمترین دغدغه از رد صلاحیت ، جملگی در حال اقناع مخاطبین خود و به اصطلاح سازماندهی آرای خود هستند ، در جبهه اصلاح طلبی هنوز ودر فاصله ۲ ماه مانده به زمان ثبت نام انتخابات هنوز به طور جدی خبری از نامزدی افراد شاخص نمیباشد.
در همین حال ودر چند روز اخیر زمزمه هایی از نامزدی یکی از اصلاح طلبان یعنی جمشید رسایی در محافل شنیده میشود.

رسایی که سابقه بیش از دودهه مدیریت اجرایی را در کارنامه خود داردو دارای مدرک کارشناسی عمران و کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی است سال گذشته کاندیدای تصدی شهرداری رشت بود که به شکلی عجیب و در حالی که با ارایه برنامه مدون و مناسب رای موافق چند عضو اصولگرای شورای شهر را گرفت با عدم رای برخی از اعضای اصلاح طلب شورا ( در فراکسیون اکثریت ) از تصدی این مسئولیت باز ماند .
رسایی در سوابق اجرایی خود علاوه بر دو دوره ریاست جهاد دانشگاهی گیلان ( تیر ۱۳۷۱ تا مهر ۱۳۷۴ و آبان ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ ) سرپرستی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه گیلان از دی ۱۳۷۲ تا مرداد ۱۳۷۵ را دارد . رئیس گروه مطالعات و هماهنگی امور ایمنی و بازسازی استانداری گیلان مهر ۱۳۷۵ – خرداد ۱۳۷۸ و رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان گیلان خرداد ۱۳۷۸ – آبان ۱۳۸۰ و رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان قزوین آذر ۱۳۸۰ – مهر ۱۳۸۱ نیز از دیگر مسئولیتهای رسایی بوده ، اما شاید مهمترین مسئولیت اجرایی رسایی انجام امور پروژه آزادراه قزوین – رشت از مهر ۱۳۸۱ تا اردیبهشت ۱۳۹۰ بوده که موفق شده یکی از آرزوهای گیلانیان را برآورده نماید .
مجری پروژه آزادراه دریا ( فاز مطالعات آستارا تا گرگان ) اردیبهشت ۱۳۹۰ – خرداد ۱۳۹۲ و سرپرستی پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی از آبان ۹۲ تا دی ۹۶ هم از مسئولیتهای رسایی بوده است .
این مدیر اصلاح طلب سابقه ۵ ماه حضور در جبهه به صورت داوطلبانه طی سالهای ۶۴ ، ۶۵ ، ۶۷ را دارد .

با توجه به برخی مباحث که این روزها در خصوص شورای سیاستگزاری اصلاح طلبان مطرح است باید تا بهمن ماه منتظر باشیم و ببینیم که این چهره اجرایی موفق می تواند راهی به لیست اصلاح طلبان پیدا کند یاخیر؟

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شریف سه شنبه , ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۷

ایشان مدیر خوب و موفقی هستند ولی شما مکرراً میگید … ایشان اصلاح طلب هستن…. که این موضوع امروزه ضد تبلیغ است هیچ افتخاری اصلاح طلبها و اصولگراها ندارند . بویژه در هفت سال اخیر و دفاع از دولت حقیرانی ویران کننده ایران. لطفا از خدمات آقای رسایی هر چه میخواهید بنویسید بدون انتسابشان به اسلاحاتی که خروجیش ننگنامه های محرمانه و نابودی اقتصاد و ویرانی طرحهای بزرگ و از بین بردن ارزش پول ملی و تحقیر ملت ایران با باجهای پی در پی به دشمنان و نگرفتن حتی یک امتیاز و داشتن پاداشهای دزد و وابستگان جاسوس بسیار زیاد در دولت و ….. است هیچ کمکی به او نخواهد کرد و بلکه میزان رای ایشان را بشدت کاهش میدهد.
همچنین موکدا توصیه میکنم به هیچ وجه دنبال حمایت افراد بی لیاقتی چون نوبخت و سایر هم گروههایی نباشید که کلا باید از رفتن رسایی به مجلس از همین الان ناامید شوید. اینها را دوستانه گفتم چون ایشان را دوست دارم